Radijsjesstoemp met gebakken radijs, varkenskotelet en ajuinsaus
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
-
Was de radijsjes en snij in twee.
-
Stoof de radijsjes kort aan in wat boter en kruid met peper en zout.
-
Was het groene loof van de radijsjes en zet apart.
-
Pel de uien, snij ze in ringen en stoof aan in boter. Kruid met peper en zout.
-
Blus met een glas water en dik de saus met rouxkorrels.
-
Bak de varkenskotelet goudbruin in wat boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Giet de aardappelen af en stamp ze grof. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de melk, een klontje boter en het radijsjesloof erbij.
-
Warm de puree 5 min op een zacht vuurtje op tot het loof begint te garen.
-
Serveer de radijsjesstoemp bij de kotelet, ajuinsaus en gebakken radijsjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven