Vis , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gember in fijne staafjes en de citroen in dunne plakjes.
-
Haal één mooi blad van de Chinese kool. Snij het harde gedeelte uit het blad en leg het op de bodem van een stoommandje.
-
Snij de wortelaanzet en het donkergroene gedeelte van de pijpajuintjes in stukjes en leg ze op het koolblad. Leg de vis op de pijpajuintjes en bedek met de plakjes citroen. Bestrooi met chili en gember. Kruid met peper en zout.
-
Snij de rest van de Chinese kool in reepjes. Roerbak in hete boter en kruid met peper en zout.
-
Plaats het stoommandje boven een pan kokend water. Stoom in 8 à 10 minuten gaar.
-
Serveer de vis met de Chinese kool en sojasaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven