Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en de ui, reinig de prei en spoel de courgette. Snij de verschillende groenten in fijne blokjes of stukjes.
-
Breng de gevogeltebouillon met de verschillende groenten aan de kook en voeg de saffraan toe. Laat 5 minuten trekken op een zacht vuur. Zet van het vuur.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze gaar.
-
Stoom de kabeljauw gaar in een stoommandje.
-
Serveer de vis en de aardappelen in een kommetje. Giet de hete groentebouillon met bijhorende groenten erover. Versier met takjes dragon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven