Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Raap
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snij doormidden. Prik de kruidnagels erin vast.
-
Spoel de prei, de venkel, de wortelen, het raapje en de witte selder en snij in grove stukken.
-
Bind de takjes verse kruiden samen met keukentouw.
-
Doe de groenten, peperbollen en het kruidentuiltje in een gietijzeren pot en overgiet met kokend water. De groenten moeten net onder water staan.
-
Breng de pot op het vuur weer aan de kook en laat dan 1,5 u onder deksel in de oven verder intrekken.
-
Giet door een fijne zeef en breng verder op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven