Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet de pasta af en hou apart.
-
Kook de erwtjes beetgaar. Snipper de chilipepertjes fijn.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Warm de room op. Laat de mascarpone erin oplossen, zonder echter te koken.
-
Schil 1 citroen. Snij het vruchtvlees van beide citroenen in kleine stukjes.
-
Meng de mascarponeroomsaus onder de pasta. Voeg de erwtjes, chilipepertjes en fijngesneden bieslook ook toe aan de pasta.
-
Verdeel de pasta in kommetjes. Strooi de munt- en basilicumblaadjes erover. Werk af met stukjes citroen, pijnboompitten, citroenzeste en versgeraspte Parmezaanse kaas.
-
Kruid met peper en zout. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven