Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaatjes middendoor. Kruid ze met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de courgette in dobbelsteentjes. Snij de paprika’s in Verwijder de zaadlijsten en snij vervolgens in stukjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan. Stoof hierin de uisnippers, samen met de courgette en paprika. Breng op smaak met Provençaalse kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verhit een scheut olijfolie in de wok. Roer de couscous erdoor tot alle korrels glanzen. Kruid met zeezout. Giet er voldoende kokend water over tot de couscous onder staat. Haal van het vuur. Dek de pan af en laat de couscous wellen.
-
Bak de chipolata gaar in olie. Snij in stukjes.
-
Wrijf de couscouskorrels los in een mooie serveerkom. Schep de gebakken groenten en stukjes worst erdoor.
-
Werk af met tomaatjes en basilicum en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven