Boontjessalade met rundvlees en anchoïade

d7baab1bdbc200b2c4a4b46c023b270bdf5f3ba98cfa13c64e1f220a93929146.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Anchoïade

    Haal de ansjovisfilets uit het blik en de olie.

  2. Ingrediënten: 50.0 g Boni ansjovisfilet 1.0 teentjes knoflook 0.5 bosjes kervel 0.5 bosjes dragon 0.5 bosjes bieslook 1.0 dl water 80.0 g Parmezaanse kaas 1.0 el Boni graantjesmosterd 1.0 dl Boni Griekse olijfolie

    Pel de look. Pluk de verse kruiden. Mix alle kruiden samen met de ansjovis, de olie, het water, de look, de mosterd en de Parmezaanse kaas glad zoals een pesto. Doe in een bokaaltje en bewaar in de koelkast.

  3. Kook de krieltjes beetgaar, laat ze afkoelen en pel ze. Snij in kleinere stukken en bak bruin in boter.

  4. Bak het rundvlees krokant aan beide zijden in wat boter. Kruid met peper en zout. Draai het rundvlees in aluminiumfolie en laat afkoelen.

  5. Reinig de boontjes en blancheer beetgaar in kokend water. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken. Meng de lauwe boontjes met wat olijfolie.

  6. Schik de boontjes over de borden. Snij het rundvlees in fijne sneetjes en leg op en tussen de boontjes. Verdeel de gebakken aardappelen over de boontjes en werk af met de anchoïade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit