Groentespirelli met Angus beef

4Vlees60minPrint
Ingrediƫnten
  • 200 g butternut
  • 200 g courgette
  • 200 g pastinaak
  • 200 g rauwe rode biet
  • 500 g Angus beef
  • 50 g Spar boter
  • 4 eetlepels Boni Selection olijfolie
  • 4 eetlepels sesamolie
  • 4 eetlepels notenolie
  • 2 eetlepels dragonazijn
Recept

1. Schil de butternut, rode biet en pastinaak. Spoel de courgette en dep droog.
2. Snij spirelli van de verschillende groenten met de spiraalsnijder.
3. Dressing: meng de olijfolie met de sesamolie, notenolie en dragonazijn. Kruid met peper en zout.
4. Laat de boter smelten in een hete pan. Bak de Angus beef in de hete boter 4 minuten aan beide zijden. Kruid met peper en zout. Laat het vlees rusten.
5. Meng de groenteslingers door elkaar en giet de dressing erover.
6. Verdeel de groenten met dressing over de kommetjes. Snij het vlees in fijne plakjes en schik het op de groenten.

< naar recepten