Wortelstoemp met chorizosnippers & worst PT30M 4 porties 4 braadworsten 8 plakjes Spar chorizo 200 g wortelen 200 g Spar boter 400 g aardappelen nootmuskaat bieslook

Wortelstoemp met chorizosnippers & worst

ff6b1eb2c248e8928a783ef5ca342f25d3fb7ad665275be742c22f1913321fbc.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en aardappelen en snij in gelijke kleine stukken. Kook ze samen gaar in gezouten kokend water. Giet af en plet met de pureestamper. Voeg een klontje boter toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hou warm.

  2. Bak de braadworsten gaar in hete boter op een zacht vuur. Snij de worsten in stukken en voeg toe aan de wortelstoemp.

  3. Snij de plakjes chorizo in fijne reepjes.

  4. Meng de chorizosnippers onder de wortelstoemp en versier met bieslooksnippers.