Kabeljauwpapillot met pommes duchesses

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het wit van de prei en snij in fijne julienne.
-
Schraap de wortelen en snij eveneens in fijne julienne.
-
Spoel de tomaat, halveer en snij in fijne plakjes.
-
Neem per persoon 2 grote vellen aluminiumfolie en strijk in het midden in met olijfolie. Leg het kabeljauwhaasje erop en kruid met peper en zout. Bestrijk met mosterd.
-
Verdeel de julienne van wortel en prei erover. Bedek met schijfjes tomaat.
-
Bedek met een laagje kruidenkaas.
-
Vouw de papillot dicht en leg op een bakplaat.
-
Gaar in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 tot 25 minuten.
-
Schik de pommes duchesses op een bakplaat met bakpapier en steek eveneens in de oven. Bak gedurende ± 15 minuten.
-
Haal de papillot uit de oven, open de aluminiumfolie en haal de vis eruit. Schik de vis op een bord met daarbij enkele pommes duchesses.