Kippenreepjes met zuiderse groenten & wokmie

Kippenreepjes met zuiderse groenten & wokmie

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de courgette en de champignons in plakjes. Pel de rode ui en snij fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.

  3. Verhit een flinke scheut olie in de wok en bak de uisnippers hierin. Voeg kippenreepjes, paprikastukjes en look toe en roerbak op een hoog vuur.

  4. Schep de champignons en courgetteplakjes erdoor. Strooi de wokmie erbij en kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en Provençaalse kruiden. Roerbak tot alles gaar is.

  5. Voeg, indien de mie gaat kleven, een scheutje water toe.

  6. Scheur de basilicumblaadjes van hun steeltjes en strooi ze erover.