Varkenshaasje met mosterd, zure room en veel kruiden

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zure room met de mosterd en besmeer de varkenshaasjes hiermee.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik de varkenshaasjes in een vuur vaste schotel en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de verse kruiden (tijm, salie en platte peterselie) over de varkenshaasjes.
-
Bak de varkenshaasjes ± 25 min gaar in de voorverwarmde oven.
-
Haal ze uit de oven.
-
Verdeel de tuinkers over de gebakken varkenshaasjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders