Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, snij fijn en stoof aan in 1 el olijfolie.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Snij de chilipeper fijn.
-
Voeg de zongedroogde tomaten, chilipeper, kappertjes en tonijn met de olie bij de ui. Laat 5 min bakken.
-
Pers de look en bak kort mee.
-
Voeg de passata toe en laat de saus in de pot met deksel 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
-
Kook de pasta al dente.
-
Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de saus.
-
Werk de pasta af met Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven