Pasta met kappertjes, zongedroogde tomaten, tonijn en passata

4Vis30minPrint
Ingrediƫnten
  • 400 g Boni Selection spaghetti
  • 4 el Boni Selection kappertjes op azijn
  • 2 schaaltjes Boni Selection tonijn op olie
  • 4 el Spar zongedroogde tomaten
  • 690 g Boni Selection passata
  • 1 teentje look
  • 1 ui
  • 1 chilipeper
  • 1 el Boni Selection olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • basilicumblaadjes
Recept
  1. Pel de ui, snij fijn en stoof aan in 1 el olijfolie.
  2. Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Snij de chilipeper fijn.
  3. Voeg de zongedroogde tomaten, chilipeper, kappertjes en tonijn met de olie bij de ui. Laat 5 min bakken.
  4. Pers de look en bak kort mee.
  5. Voeg de passata toe en laat de saus in de pot met deksel 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
  6. Kook de pasta al dente.
  7. Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de saus.
  8. Werk de pasta af met Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.
< naar recepten