Schaaldieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het pumpernickelbrood op de bodem van de springvorm. Verdeel het brood zodat de bodem bedekt is en druk lichtjes aan.
-
Week het gelatineblaadje in ruim water.
-
Vet de randen van de springvorm in met een plantaardige olie (bv. zonnebloemolie).
-
Meng de roomkaas met de yoghurt, zure room, dille en mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Snij de gerookte makreelfilets zonder vel, de zalm en de heilbot in kleine stukken. Meng onder het roomkaasmengsel.
-
Verwarm het citroensap en los het blaadje gelatine op in het citroensap en voeg toe aan het roomkaasmengsel.
-
Bedek het brood met de vulling en strijk de bovenkant glad met een spatel. Laat ± 2 u opstijven in de koelkast.
-
Haal de vistaart uit de frigo en ontvorm ze.
-
Werk de bovenkant af met de preischeuten en de rivierkreeftjes.
-
Werk de buitenkant van de taart af met de asperges. Plaats de asperges rechtop tegen de rand van de taart.