Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los het vanillepoeder met 3 el suiker en 1 zakje vanillesuiker op in 4 el melk.

  2. Voeg de rest van de melk toe en breng al kloppend aan de kook. Laat 1 min doorkoken en indikken.

  3. Giet de vanillecrème onmiddellijk in een koude schaal en dek af met plasticfolie. Laat afkoelen in de koelkast.

  4. Verwarm de oven voor op 220°C.

  5. Snij het pizzadeeg in 4 gelijke repen. Leg de repen pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat.

  6. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak 10 min krokant en gaar in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

  7. Klop de room met 1 zakje vanillesuiker stijf en meng voorzichtig onder de koude vanillecrème. Zo krijg je crème prise of crème suisse.

  8. Doe de crème prise in een spuitzak.

  9. Leg de gebakken pizza achter elkaar en spuit lange repen crème op de bodem.

  10. Beleg verder met fruit en werk af met granaatappelpitten en macarons.