sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Dressing: doe de ingrediënten in een kom en klop stevig door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter en laat wat afkoelen. Snij het Turks brood in de lengte middendoor en bestrijk de snijkanten met gesmolten boter.
-
Bak in 10 à 15 min knapperig goudbruin.
-
Schil de komkommer streepsgewijs, snij in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Snij de radijsjes in kwartjes.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes. Verwijder de dikke stelen van de waterkers.
-
Snij de lente-ui in fijne ringen en snij de verse kruiden in reepjes.
-
Doe de groenten en kruiden in een kom en knijp het citroensap erover. Bestrooi met tijm, oregano, peper en zout.
-
Overgiet met de dressing.
-
Trek het brood in stukjes en voeg bij de groenten. Meng goed door en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven