Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pitabroodjes. Snij ze open en volledig los zodat je 2 dunne helften bekomt van elk broodje. Snij deze in reepjes van 3 cm.

  2. Bak de broodstukjes krokant goudbruin in olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier en doe ze dan in een papieren zak. Voeg za’atar toe en schud de zak zodat alle stukjes brood bedekt zijn.

  3. Schil de komkommer en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  4. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snij de tomaten, paprika en lente-ui in stukjes.

  5. Snij de sla in reepjes.

  6. Hak de muntblaadjes en peterselieblaadjes fijn.

  7. Dressing: pel de look en rasp fijn. Meng met de rest van de dressingingrediënten. Kruid met peper en zout.

  8. Schep alles door elkaar en meng de dressing erdoor.

  9. Voeg de krokante stukjes brood toe en serveer direct.