Faluche

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Verkruimel de gist in een grote kom. Giet het water erbij en roer glad.
-
Voeg het griesmeel, de suiker en het zout toe en meng tot een glad deeg.
-
Stort het deeg uit op het werkblad en kneed 6 à 8 min tot het een soepele massa wordt.
-
Verdeel het deeg in stukken van 150 g en maak ze 15 cm lang. Leg op de bakplaat en laat 30 min rusten.
-
Strooi het griesmeel op een propere handdoek.
-
Duw met je handen de deegstukjes plat in het griesmeel tot een breedte van 8 cm en een lengte van 20 cm. Leg op de bakplaat en laat 1 u 10 min rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
Duw met 2 vingers putjes in het deeg.
-
Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven