Libanees rundvlees met naanbrood, baba ganoush en granaatappelpitjes

Libanees rundvlees met naanbrood, baba ganoush en granaatappelpitjes

Allergenen

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het rundvlees in kleine blokjes.

  2. Pel de look en schil de gember. Mix alle kruiden, de look, gember en chilipeper met de honing, sojasaus, het citroensap en de olie tot een gladde saus. Meng de saus onder het vlees en laat een nachtje trekken.

  3. Baba ganoush

    Maak enkele sneetjes in de aubergines. Gaar ze volledig zacht in de microgolf. Haal ze uit, laat ze wat afkoelen en verwijder de pel. Hak het vruchtvlees fijn en kruid met peper en zout. Meng eerst de yoghurt onder de aubergine en werk af met de granaatappelpitten.

  4. Bak het naanbrood zoals aangegeven op de verpakking.

  5. Haal de stukjes vlees uit de marinade en bak zeer kort en krachtig in hete olie.

  6. Voeg daarna opnieuw bij de groene marinade en serveer onmiddellijk met baba ganoush en naanbrood.