Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de varkenswangetjes mooi bruin in 50 g boter.
-
Pel de uien en snij ze fijn. Stoof glazig aan in een klontje boter in een ruime kookpot.
-
Voeg de varkenswangetjes toe aan de uien. Deglaceer de pan met wat water zodat alle aangebakken stukjes loskomen. Voeg toe aan de kookpot.
-
Besmeer de peperkoek met de mosterd en leg boven de wangen.
-
Voeg de flesjes bier toe.
-
Laat onder deksel gedurende 2 u op een zacht vuur garen.
-
Spoel de aardappelen, maar schil ze niet. Kook de aardappelen met de schil.
-
Giet af, verwijder de schil en prak met een vork tot een puree met stukken.
-
Voeg 100 g boter en de zure room toe. Versnipper de bieslook en meng ook onder de puree. Kruid met peper en zout.
-
Snij het witlof fijn en meng met de mayonaise.
-
Snij de appel in fijne reepjes en meng onder het witlof. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de varkenswangetjes met de puree en het witlofslaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven