zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Kook de krielaardappelen in gezouten water. Giet af en hou warm.
-
Snij een kruis in de korst van de Mont d’Or en giet er een scheutje wijn over.
-
Zet het bakje met de kaas in de voorverwarmde oven.
-
Laat de kaas opwarmen gedurende 15 à 20 min.
-
Bak de spekblokjes ondertussen krokant in een hete pan.
-
Schik het vlees van de charcuterieschotel rondom op het bord.
-
Haal de warme kaas uit de oven en zet in het midden van het bord.
-
Snij de gekookte aardappelen in 2 en schik op de schotel.
-
Verdeel een deel van de gebakken spekblokjes over de Mont d’Or en meng onder de kaas.
-
Verdeel de rest van de spekblokjes over de aardappelen.
-
Serveer met een salade van spinazie afgewerkt met wat frambozenvinaigrette.
-
Dompel de aardappelen in de kaas en serveer met de charcuterie en salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven