Konijn met abrikozen, tomaat en St-Feuillien Quadrupel

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de stukken konijn door de bloem en bak ze goudgeel in boter. Hou apart.
-
Pel de ui, rasp de wortel, was de selder en snij alles fijn.
-
Stoof de groenten aan in dezelfde pan waar het konijn werd in gebakken.
-
Voeg de stukken konijn, de abrikozen, het bier en de tomatenblokjes toe aan de groenten.
-
Laat gedurende 1 u zachtjes garen op een matig vuur.
-
Haal de stukken konijn uit de pan en schik ze op een bakplaat.
-
Giet de saus door een zeef en vang op in een sauspan. Laat verder inkoken en breng op smaak met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Hak de gedroogde abrikozen fijn en meng ze onder 3 el tomatenblokjes en de versnipperde salie. Voeg er wat paneermeel aan toe, voor een steviger geheel.
-
Smeer de massa op de stukken konijn en warm terug op gedurende 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Kook het water met zout. Gaar hierin de tagliatelle, zoals vermeld op de verpakking.
-
Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de salie fijn. Smelt een klontje boter in de kookpot en voeg de versneden salie toe.
-
Haal de gekookte pasta door de salieboter en kruid met peper en zout.
-
Schik een stuk konijn op het bord en serveer de pasta met salie erbij. Werk af met de saus.