Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de stukken konijn door de bloem en kleur goudgeel in een ruime gietijzeren kookpot met boter. Haal uit de kookpot.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de abrikozen in 4.
-
Laat boter smelten in dezelfde kookpot. Voeg de ui en de abrikozen hieraan toe, laat glazig stoven.
-
Voeg het konijn terug toe. Giet het bier en de tomatenblokjes erbij.
-
Kook 45 min op een zacht vuur.
-
Schil de zoete aardappel en snij in gelijke kleine stukken. Schil de vastkokende aardappelen en snij in de vorm van een ton. Voeg beide na 45 min toe en laat nog 30 min zachtjes verder koken. Kruid alles af met peper en zout.
-
Verdeel in porties en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven