Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de kalfslapjes goed met peper. Beleg met de plakjes ham en een blaadje salie. Rol stevig op en steek vast met een tandenstoker. Bak de saltimbocca in een hete pan met een klontje boter. Draai regelmatig om tot het vlees gaar is.
-
Pluk de salieblaadjes en zorg ervoor dat ze goed droog zijn. Verhit de arachideolie in een pot en fruit de salieblaadjes hierin gedurende enkele minuten.
-
Kook de verse tagliatelle gedurende 3 minuten in kokend gezouten water. Giet de pasta af en roer om.
-
Snij de saltimbocca in stukjes en schik op het bord. Draai de pasta mooi op een grote vleesvork en leg naast het vlees. Versier met de gefruite salieblaadjes. Werk de pasta af met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven