Courgettespaghetti met aardappelkaassaus, gekonfijte look en gebakken noten
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en overgiet met olijfolie. Voeg de salie toe en laat 10 min garen op een zacht vuur.
-
Hak de noten grof en bak krokant in een pan.
-
Warm de puree op met de room en laat de kaas smelten in de puree. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de crème over diepe borden.
-
Leg de courgettespaghetti op de crème.
-
Werk af met stukjes look en noten. Kruid met peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven