Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 teentjes look
Plet en pel de look.
-
Ingrediënten: 75.0 g Boni Selection ontpitte zwarte olijven
Snij de zwarte olijven in schijfjes.
-
Ingrediënten: 100.0 g Spar pijnboompitten
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pesto
Ingrediënten: 125.0 g Spar babyspinazie 1.0 teentjes look 75.0 g Spar pijnboompitten 75.0 g Parmezaanse kaas in blok 1.0 citroenen cayennepepers 75.0 ml Boni olijfolie
Mix spinazie met look, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap, cayennepeper en zout toe.
-
Ingrediënten: 1.0 teentjes look 12.0 ml Boni olijfolie
Verwarm rijkelijk olijfolie in een bakpan met de overige look op een zeer zacht vuur.
-
Ingrediënten: 250.0 g kerstomaatjes
Verwijder de look na 5 min en voeg de tomaten toe. Roerbak tot de tomaten lichtjes openbarsten.
-
Ingrediënten: 800.0 g Spar courgettespaghetti
Laat de spaghetti van courgettes kort even meebakken.
-
Ingrediënten: 2.0 el Boni Selection kappertjes 75.0 g Boni Selection ontpitte zwarte olijven
Roer de uitgelekte kappertjes, zwarte olijven en spinaziepesto er van het vuur door.
-
Ingrediënten: 200.0 g Spar babyspinazie 25.0 g Spar pijnboompitten 150.0 g feta
Werk af met verkruimelde feta, de overige pijnboompitten en blaadjes spinazie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven