Courgettespaghetti met spinaziepesto en feta

9957dd050018006926d4a8c5723289dea392f1ef65dcc1ed744a1fcda8361d7e.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 2.0 teentjes look

    Plet en pel de look.

  2. Ingrediënten: 75.0 g Boni Selection ontpitte zwarte olijven

    Snij de zwarte olijven in schijfjes.

  3. Ingrediënten: 100.0 g Spar pijnboompitten

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  4. Pesto

    Ingrediënten: 125.0 g Spar babyspinazie 1.0 teentjes look 75.0 g Spar pijnboompitten 75.0 g Parmezaanse kaas in blok 1.0 citroenen cayennepepers 75.0 ml Boni olijfolie

    Mix spinazie met look, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap, cayennepeper en zout toe.

  5. Ingrediënten: 1.0 teentjes look 12.0 ml Boni olijfolie

    Verwarm rijkelijk olijfolie in een bakpan met de overige look op een zeer zacht vuur.

  6. Ingrediënten: 250.0 g kerstomaatjes

    Verwijder de look na 5 min en voeg de tomaten toe. Roerbak tot de tomaten lichtjes openbarsten.

  7. Ingrediënten: 800.0 g Spar courgettespaghetti

    Laat de spaghetti van courgettes kort even meebakken.

  8. Ingrediënten: 2.0 el Boni Selection kappertjes 75.0 g Boni Selection ontpitte zwarte olijven

    Roer de uitgelekte kappertjes, zwarte olijven en spinaziepesto er van het vuur door.

  9. Ingrediënten: 200.0 g Spar babyspinazie 25.0 g Spar pijnboompitten 150.0 g feta

    Werk af met verkruimelde feta, de overige pijnboompitten en blaadjes spinazie.