Paprikapizza napolitana
Ingrediënten
- 1 volkoren paprika-pizzabodem
- 50 g kerstomatensalsa
- 2 kl Italiaanse kruiden
- 2 kl Boni kappertjes
- 2 Spar ansjovisfilets
- 1 el zwarte olijven
- ¼ bosje basilicum
- ¼ bol Spar mozzarella
Recept
- Warm de oven voor op 220°C.
- Bak de pizzabodem 2 min op een ovenplaat met bakpapier in de voorverwarmde oven.
- Snipper ó van de basilicum fijn.
- Snij fijne reepjes van de mozzarella. Halveer de olijven.
- Besmeer de pizzabodem met kerstomatensalsa. Kruid met de Italiaanse kruiden.
- Verdeel de gesnipperde basilicum erover.
- Beleg met de olijven en kappertjes.
- Scheur de ansjovisfilets in kleinere stukjes en verdeel over de pizza.
- Werk af met de mozzarellareepjes.
- Bak 10 min in de voorverwarmde oven.
- Versier met de overige basilicum.
Delen