Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 220°C.
-
Bak de pizzabodem 2 min op een ovenplaat met bakpapier in de voorverwarmde oven.
-
Snipper ó van de basilicum fijn.
-
Snij fijne reepjes van de mozzarella. Halveer de olijven.
-
Besmeer de pizzabodem met kerstomatensalsa. Kruid met de Italiaanse kruiden.
-
Verdeel de gesnipperde basilicum erover.
-
Beleg met de olijven en kappertjes.
-
Scheur de ansjovisfilets in kleinere stukjes en verdeel over de pizza.
-
Werk af met de mozzarellareepjes.
-
Bak 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Versier met de overige basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven