Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de visfilets in stukken van 2 op 2 cm.
-
Marinade
Pel en pers de look. Schil de gember en snipper fijn.
-
Ingrediënten: 3.0 teentjes knoflook 5.0 cm gember 3.0 kl kurkuma 4.0 el vissaus 2.0 rijstolie
Meng de look, gember, kurkuma, vissaus en rijstolie in een ruime kom en schep de stukjes vis erdoor. Laat 20 min marineren.
-
Chilisaus
Snij de pepertjes in fijne ringetjes, doe in een kommetje en schep de rest van de ingrediënten erdoor. Roer tot de suiker is opgelost.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes, pluk de pluimpjes dille los en snipper de steeltjes fijn.
-
Gaar de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Hak de pindanoten grof en snij de limoen in partjes.
-
Ingrediënten: 4.0 lente-uitjes 25.0 g verse dille 2.0 rijstolie
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur en bak de dillesteeltjes en de lente-ui ± 1 min. Voeg de vis toe en bak aan beide kanten tot net gaar.
-
Verdeel de noedels over de borden, schik de vis erop, bestrooi met de rest van de dille en lente-ui en werk af met pinda’s.
-
Serveer met partjes limoen en chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven