Bun Cha Hanoi (gekaramelliseerde varkensgehaktburgertjes)

Gluten , Weekdieren , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Burgertjes:
-
Pel 1/2 van de look en snipper fijn. Verwijder de harde delen van het citroengras en snipper het zachte gedeelte fijn.
-
Snij het witte gedeelte van de lente-ui fijn en meng samen met het gehakt, de oestersaus, 1/4 van de vissaus en 1/4 van de honing; kruid met witte peper. Vorm met vochtige handen kleine burgertjes en zet koel.
-
Snij het groene gedeelte van de lente-ui in fijne ringetjes en doe in een warmtebestendige kom.
-
Nuoc cham:
-
Pel 1/2 van de de look en snipper fijn. Hak de chilipepers fijn en doe in een kom met 3/4 van de vissaus en honing en de rijstazijn. Giet 500 ml kokend water / 2 chilipepers erbij. Breng verder op smaak met limoensap.
-
Gaar de noedels. Snij de komkommer in plakjes en pluk de blaadjes sla en munt.
-
Verhit 150 ml olie / bosje lente-ui en giet de kokende olie over het groen van de lente-ui.
-
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de burgertjes goudbruin en gaar aan beide zijden. Strooi 2 el bruine suiker en 2 el water in pan / 650 g varkensgehakt en laat de burgers karamelliseren.
-
Verdeel de nuoc cham over kommetjes en schik het vlees erin.
-
Serveer met de noedels, lente-ui olie, verse kruiden, limoenpartjes en rauwkost.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven