noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kneus de peperbol en kruidnagel.
-
Leg met het kaneel- en kardemompoeder in een theezakje of toegebonden koffiefilter.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Breng 200 ml water aan de kook met de gember.
-
Laat 5 min heel zacht koken. Haal van het vuur en voeg de zwarte thee met citroen toe.
-
Laat 5 min trekken. Verwijder het theezakje en zeef door een fijne zeef.
-
Breng ondertussen de amandeldrink aan de kook. Giet 150 ml in een tas en hang het kruidenzakje erin.
-
Vul aan met de thee. Laat het kruidenzakje trekken tot de gewenste smaak. Zoet, indien gewenst, met esdoornsiroop.
-
Schuim de overige amandeldrink op met een staafmixer of stoompijpje en werk de thee ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven