Kabeljauwfilet in een za'atar korst met Libanese labneh

e3523f22442ddf80574cdbaf96e709a292f5568d4dbbfc06b694bc8580108e2c.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 0.5 citroenen 1.0 el olijfolie 1.0 kl Ducros Libanese mélange

    Meng het sap van de helft van de citroenen met de helft van de olijfolie. Smeer de vis in met dit mengsel en bestrooi met za'atar.

  2. Ingrediënten: 4.0 Spar kabeljauwfilets

    Leg de vis op een bakplaat en bak ze ± 10 min op 200°C.

  3. Ingrediënten: 0.5 citroenen 1.0 el olijfolie 125.0 g Griekse yoghurt Espelette chilipeper 0.5 kl Ducros Libanese mélange

    Maak de labneh door de yoghurt te mengen met het sap van de resterende citroenen, za'atar, de olijfolie, zout en Espelettepeper.

  4. Ingrediënten: 25.0 fijngehakte pistachenoten

    Serveer de geroosterde kabeljauw met de labneh, wat geroosterde groenten en fijngehakte pistachenoten.