Kabeljauwfilet in een za'atar korst met Libanese labneh

Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het sap van de helft van de citroenen met de helft van de olijfolie. Smeer de vis in met dit mengsel en bestrooi met za'atar.
-
Leg de vis op een bakplaat en bak ze ± 10 min op 200°C.
-
Maak de labneh door de yoghurt te mengen met het sap van de resterende citroenen, za'atar, de olijfolie, zout en Espelettepeper.
-
Serveer de geroosterde kabeljauw met de labneh, wat geroosterde groenten en fijngehakte pistachenoten.