Kabeljauwfilet in een za'atar korst met Libanese labneh

Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het sap van de helft van de citroenen met de helft van de olijfolie. Smeer de vis in met dit mengsel en bestrooi met za'atar.
-
Leg de vis op een bakplaat en bak ze ± 10 min op 200°C.
-
Maak de labneh door de yoghurt te mengen met het sap van de resterende citroenen, za'atar, de olijfolie, zout en Espelettepeper.
-
Serveer de geroosterde kabeljauw met de labneh, wat geroosterde groenten en fijngehakte pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders