Schnitzel met bloemkool, gestoofde uien en patatjes

Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de bloemkool, snij in roosjes en kook ze gaar. Laat uitlekken.
-
Pel de uien, snij in ringen en bak in 50 g boter. Voeg de suiker toe en laat mooi karamelliseren.
-
Bak de schnitzels in hete arachideolie en 100 g boter mooi goudbruin.
-
Stoom de krielaardappelen in de microgolfoven zoals aangegeven op de verpakking.
-
Bak de bloemkool en aardappelen in wat boter. Kruid met peper en zout. Werk af met fijngehakte peterselie.
-
Schik het vlees in het midden van het bord. Dresseer de uiringen, aardappelen en bloemkool errond.