Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de rijpe avocado’s, verwijder de pit en schil de avocado’s. Snij in stukken en pureer ze in de keukenrobot of blender. Voeg de zure room toe en kruid met peper en zout.
-
Snij de gekookte rode bieten in kleine dobbelsteentjes.
-
Snij de tonijnfilets in twee gelijke stukken. Gril ze kort langs beide zijden.
-
Serveer een lepel avocadocrème op een bord en trek met een lepel open. Schik de gegrilde tonijn erbij en de blokjes rode biet in de avocadocrème. Versier met een takje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven