Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 5.0 teentjes look
Pel de look en snipper fijn.
-
Ingrediënten: 5.0 teentjes look 75.0 ml Boni olijfolie
Verhit de olijfolie in een sauspan met de look. Laat 2 min rustig sudderen.
-
Ingrediënten: 1.2 kg gepelde tomaten (blik)
Voeg de gepelde tomaten toe en laat opwarmen. Plet de tomaten fijn met een pureestamper. Laat min. 1 u zonder deksel rustig sudderen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Ingrediënten: 800.0 g Spar mediterrane stoofgroenten 12.0 ml Boni olijfolie
Verdeel de stoofgroenten over een ovenplaat met bakpapier, besprenkel met olijfolie en roer er 1 zakje van de bijhorende kruiden door. Gaar 15 min.
-
Ingrediënten: 1.0 bosjes basilicum
Snipper de basilicum fijn.
-
Ingrediënten: 250.0 g mascarpone 50.0 ml Boni Selection culinaire room 0.5 bosjes basilicum 1.0 mespunten pilipili
Roer de mascarpone los met de room en ½ van de basilicum. Kruid met pilipili en zout.
-
Ingrediënten: 0.5 bosjes basilicum
Roer de geroosterde groenten en overige basilicum door de tomatensaus en kruid met zout.
-
Ingrediënten: 200.0 g verse lasagnevellen 100.0 g gemalen mozzarella
Schep wat groentesaus op de bodem van een ovenschotel. Bedek met lasagnevellen. Bouw op deze manier de lasagne verder op tot alles op is. Besmeer het laatste lasagnevel met mascarpone en eindig met gemalen mozzarella.
-
Zet 30 min op 180°C in de oven.
-
Ingrediënten: cayennepepers
Serveer met wat cayennepeper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven