Kabeljauw met graantjesmosterd, aardappel en prei

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in kleine dobbelsteentjes en spoel in water.
-
Reinig de prei en snij in fijne stukjes. Pel en snij de ui fijn. Hak de peterselie fijn.
-
Wrijf de kabeljauwhaasjes aan 1 zijde in met graantjesmosterd. Bak ze op matig vuur in hete boter. Overgiet regelmatig met de hete boter.
-
Meng de aardappelblokjes, prei, ui en room onder elkaar. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Gaar in de microgolf.
-
Serveer de groenten en kabeljauw op een bord. Werk af met fijngehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders