Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Remouladesaus: pel het sjalotje en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie, bieslook, dragonblaadjes en kervel fijn.
-
Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze samen met de fijngehakte peterselie, bieslook, dragon, kervel en sjalot door de mayonaise. Breng op smaak met worcestersaus, versgemalen peper en zeezout.
-
Plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Bak de kibbeling in de oven of frituur.
-
Serveer als fingerfood met de remouladesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven