Kalfslever op Venetiaanse wijze PT30M 4 porties 2 eetlepels witte balsamicoazijn 30 g Boni bloem 600 g Spar kalfslever 5 el Boni olijfolie 1 el Spar boter 3 takjes tijm 4 uien aardappelpuree

Kalfslever op Venetiaanse wijze

a3fccbf49a8bdccab2a048ee7c3159ee3d999bff38efdd5fbf061ab40a49c97a.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in dikke ringen.

  2. Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in een pan.

  3. Bak de uienringen 20 min onder deksel op een zacht vuur. Laat niet kleuren.

  4. Haal het deksel van de pan.

  5. Laat de uien karamelliseren en blus met de balsamicoazijn.

  6. Verwarm 3 el olijfolie in een bakpan.

  7. Haal de kalfslever door de bloem en schud goed af.

  8. Bak de kalfslever 2 à 3 min aan elke zijde krokant op een matig vuur.

  9. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Serveer met een smeuïge aardappelpuree.