Allergenen

Selder , Schaaldieren , Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel alle schelpdieren voldoende in koud stromend water. Laat uitlekken.

  2. Snij de roodbaarsfilets in grove stukken.

  3. Reinig alle groenten en snij in fijne stukken. Snij de tomaten in grove stukken en hak de look fijn.

  4. Stoof groenten aan in hete olijfolie in een grote stoofpot.

  5. Bevochtig met visbouillon, rode wijn en tomatenpuree. Laat 10 min matig sudderen. Bind de soep met maïzena.

  6. Voeg de tomaten, mosselen, krabscharen, langoustines, kokkels en roodbaarsfilet toe.

  7. Meng voorzichtig onder elkaar. Dek af met een deksel en laat 8 min garen op een middelmatig vuur. Wanneer de mosselen open zijn, is alles goed gaar.

  8. Kruid af met chilipeper en zout.

  9. Serveer in diepe borden.