Gnocchi met salie, pompoen en blauwe kaas

Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de gnocchi net gaar in licht gezouten water. Haal ze uit het water wanneer ze komen bovendrijven. Spoel onder koud stromend water.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de pompoen in flinterdunne plakjes en besprenkel met 1 el olijfolie. Schep door de gnocchi, kruid met peper en zout en stort in een ovenschaal.
-
Klop de eidooiers los in de room, verkruimel ½ van de blauwe kaas erover en schep ½ van de mozzarella en de salieblaadjes erdoor. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en giet over de gnocchi. Bestrooi met de rest van de mozzarella.
-
Zet 45 min in de oven tot de pompoen gaar is.
-
Verwarm intussen de rest van de olijfolie en bak de rest van de salieblaadjes krokant. Schep uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Garneer de ovenschotel met krokante salieblaadjes, hazelnoten en de rest van de blauwe kaas. Druppel er wat salieolie over.