Aardappelkerstboom met blauwe kaas
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen grondig en dep droog. Snij met een mandoline in schijfjes van 0,5 cm.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de look en pers fijn. Rits de blaadjes van de takken tijm. Meng de aardappelschijfjes met de look, tijm en 3 el zonnebloemolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Stapel de aardappelschijfjes (niet te mooi) op elkaar. Steek in het midden een tandenstoker erdoor.
-
Zet 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en verwijder de tandenstoker. Steek een takje rozemarijn in elke aardappeltoren. Verdeel de roquefort over de torens.
-
Zet 10 min in de oven op 180°C en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven