Allergenen
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen en snij ze in stukjes.
-
Hak de noten grof.
-
Bestrijk de vellen brickdeeg met gesmolten boter. Verdeel de kaas en appeltjes over het onderste deel. Bestrooi verder met noten en rucola. Vouw tot stevige pakketjes. Lijm de naden dicht met het losgeklopte ei.
-
Bak goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven