Brick à l’oeuf met geitenkaas
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Snij de champignons in plakjes.
-
Snij het filodeeg in 2. Verdeel de spinazieblaadjes, champignons, look en geitenkaas over de 2 helften. Kruid met peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder.
-
Kwast de randen van het deeg in met losgeklopt ei. Maak een kleine holte in de vulling en breek er een ei in.
-
Vouw de randen van het deeg naar binnen en rol voorzichtig op tot een dikke loempia.
-
Vul de bodem van een diepe pan tot 5 cm hoog met frituurolie, verhit en bak de bricks aan beide kanten goudbruin en krokant.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven