Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pluk de blaadjes van de peterselie. Doe ze samen met de gesneden bieslook, basilicum en geitenkaas in een hakmolentje en mix fijn. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de courgette in de lengte in fijne plakken. Bestrijk ze met de gekruide geitenkaas en schik in een ovenschaal.
-
Bestrooi met pijnboompitten en besprenkel met olijfolie.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven onderaan. Let op dat de pijnboompitten niet verbranden.
-
Haal uit de oven en werk af met basilicumblaadjes alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven