Cannelloni met rode biet en geitenkaas

Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode bieten met een mandoline in fijne schijfjes.
-
Pel de sjalot en snij fijn.
-
Hou enkele walnoten apart en hak de rest fijn. Snij de gekonfijte citroen fijn.
-
Meng de geitenkaas met de honing, gehakte walnoten, gekonfijte citroen en sjalotsnippers en kruid met peper en zout. Meng de bieslook eronder.
-
Doe de geitenkaas in een spuitzak en bewaar in de koelkast.
-
Leg 2 lagen plasticfolie open op de tafel en schik fijngesneden schijfjes van rode biet erop. Spuit de geitenkaas met de spuitzak in 1 lijn op de rode biet.
-
Rol de cannelloni op en span de plasticfolie goed aan. Laat opstijven in de koelkast.
-
Snij de cannelloni in gewenste stukken en schik elke cannelloni op een bord. Werk af met een blaadje bladpeterselie, een stukje walnoot en een sliertje gekonfijte citroen.