Rode bietjes met geitenkaas

4Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 450 g gekookte rode bietjes
  • 70 g jonge spinazieblaadjes
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 50 g Spar Tasty walnoten
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 80 ml Spar olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • ½ koffielepel Spar mosterd
Recept

1. Doe de dressingingrediënten (citroensap, olijfolie en mosterd) in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
2. Snij de gekookte bietjes in partjes. Rooster de walnoten in een warme koekenpan zonder vetstof.
3. Hak de bladpeterselie grof. Doe dit samen met de spinazieblaadjes in een kom. Schep de helft van de dressing erdoor.
4. Schik de salade over 4 borden en verdeel de bietjes en verbrokkelde geitenkaas erover. Besprenkel met de rest van de dressing en werk af met de geroosterde walnoten.
5. Serveer onmiddellijk.

< naar recepten