Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Doe de dressingingrediënten (citroensap, olijfolie en mosterd) in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. 
- 
                    
                    Snij de gekookte bietjes in partjes. Rooster de walnoten in een warme koekenpan zonder vetstof. 
- 
                    
                    Hak de bladpeterselie grof. Doe dit samen met de spinazieblaadjes in een kom. Schep de helft van de dressing erdoor. 
- 
                    
                    Schik de salade over 4 borden en verdeel de bietjes en verbrokkelde geitenkaas erover. Besprenkel met de rest van de dressing en werk af met de geroosterde walnoten. 
- 
                    
                    Serveer onmiddellijk. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                