noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de mandarijnen en verdeel in partjes.
-
Steek met een pomme parisiennelepel bolletjes uit de geitenkaas.
-
Rooster de amandelen in een pan tot de kleur van de pel een beetje donkerder wordt. Snipper de munt fijn.
-
Snij de gekookte, gepelde rode bietjes in kwartjes.
-
Verdeel de gemengde sla in het midden van de borden. Schik de rode bietkwartjes en mandarijnpartjes errond. Verdeel de geitenkaasbolletjes erover. Strooi de geroosterde amandelen en de fijngesnipperde munt erover.
-
Kruid met peper en zout. Werk af met wat olijfolie van goede kwaliteit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven