Tartaar van abrikoos, watermeloen en geitenkaas

Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en droog de abrikozen. Ontpit ze en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de watermeloen en snij in kleine blokjes.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Snij de kaas in kleine blokjes.
-
Hak de pistaches grof.
-
Schep de watermeloen, abrikoos, kaas en bieslook voorzichtig door elkaar en verdeel over glaasjes.
-
Bestrooi met pistachenoten en werk af met een scheutje olijfolie vlak voor het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven