Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze in gelijke rondjes van ongeveer 1,5 cm. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Giet de olijfolie in een pan en fruit de fijngesnipperde sjalot gedurende 5 minuten. Voeg de wortelrondjes toe en stoof 10 minuten onder voortdurend roeren. Kruid met peper, zout en komijn.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de stilton in stukjes en rasp de Parmezaanse kaas. Breek de eieren en klop op.
-
Vet een ovenvaste schaal in met een beetje boter. Meng de blauwe kaas met de opgeklopte eieren, Parmezaanse kaas en melk. Kruid met peper en zout.
-
Doe de wortels in de ovenvaste schaal en schik ze mooi in een cirkel. Giet het kaasmengsel erover.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten.
-
Haal uit de oven, laat even afkoelen en strooi er gesnipperde platte peterselie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven