Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de perziken en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in partjes.
-
Snij de chilipeper in de lengte open. Schraap de zaadjes eruit en snij of hak ze heel fijn.
-
Snij het vlees in fijne plakjes. Snij de spinazie in reepjes.
-
Verwarm de wok op een middelhoog vuur. Giet de olie erin en laat heet worden. Bak het vlees goudbruin en gaar. Voeg de looksnippers en chilipeper toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie en limoenzeste erdoor.
-
Laat de spinazie slinken en roer de sojasaus en het limoensap erdoor.
-
Schep de perziken erdoor en laat nog 2 minuten doorwarmen.
-
Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven