Perzik met tonijn

Perzik met tonijn

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal de perziken uit het blik en laat uitdruppen. Doe hetzelfde met de tonijn.

  2. Kook de eieren hard in water met een scheutje azijn. Laat afkoelen en pel de eieren. Hak 1 ei fijn en snij het andere in plakjes.

  3. Haal het groen van de lenteui en snij fijn, bewaar in koud water. Snipper de rest van de lente-ui fijn.

  4. Haal de ansjovis uit het blik en hak de filets fijn. Hak de bieslook fijn.

  5. Meng de lente-ui, bieslook, ansjovis en gekookt ei onder de tonijn. Breng op smaak met mayonaise en worcestersaus.

  6. Vul de halve perziken op met de tonijnsalade. Schik de perziken op wat jonge slamengeling.

  7. Werk de perziken af met een schijfje ei, het groen van de lente-ui en een appelkapper.