Eieren , Vis , Gluten en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de perziken uit het blik en laat uitdruppen. Doe hetzelfde met de tonijn.
-
Kook de eieren hard in water met een scheutje azijn. Laat afkoelen en pel de eieren. Hak 1 ei fijn en snij het andere in plakjes.
-
Haal het groen van de lenteui en snij fijn, bewaar in koud water. Snipper de rest van de lente-ui fijn.
-
Haal de ansjovis uit het blik en hak de filets fijn. Hak de bieslook fijn.
-
Meng de lente-ui, bieslook, ansjovis en gekookt ei onder de tonijn. Breng op smaak met mayonaise en worcestersaus.
-
Vul de halve perziken op met de tonijnsalade. Schik de perziken op wat jonge slamengeling.
-
Werk de perziken af met een schijfje ei, het groen van de lente-ui en een appelkapper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven